Contact Nr. 135 Regio Noord Brabant 52 jaar

Ik heb een leuke goed verzorgde vrouw op bezoek die er een stuk jonger uitziet. Ze komt een beetje verlegen aanlopen en al snel zegt ze dat ze het super spannend vindt. Ze gaat gekleed in een trendy jeans, blouse en gave sneakers. Ze is 1.61 m., heeft een leuk kortgeknipt kapsel en (donker)blond haar. Je zal haar niet in een jurkje zien lopen. Ze zegt lachend, “ik heb 1 x in mijn leven een jurk gedragen, mijn trouwjurk”. Ze heeft tikkie stoere maar zeker ook zachte uitstraling. Haar werk doet ze op een dagbesteding daar maakt ze prachtige meubels van hout. Dit doet ze met veel enthousiastme.

Ze is 12 jaar geleden gescheiden van een man en heeft drie kinderen die bij de vader wonen. Ze eten twee x in de week gezamenlijk. De éne keer bij vader de andere x bij haar. Ze woont in een huis (twee onder 1 kap) die strak/modern is ingericht en ze houdt ervan om het netjes te hebben. Ze rookt niet, drinkt af en toe alcohol en heeft een klein hondje.

Als ik naar haar karaktereigenschappen vraag vindt ze het moeilijk om te omschrijven maar wat andere van haar vinden is; dat ze een warm mens is, harde werker, zorgzaam, geen ’zitvlees’ heeft, rustig, precies is en zich pas veilig en op haar gemak voelt als ze de ander vertrouwd. Dat vertrouwen komt zodra de ander open is over zichzelf. Jolanda voegt hieraan toe; Wat onzeker ( komt door de spanning ), bedachtzaam, rustig, eerlijk, creatief, actief, gevoelig, correct en ze heeft droge humor.

Verder houdt ze van Nederlandstalige muziek, is ze niet met het spirituele bezig, Ging ze vroeger met vakantie maar al een poos niet, dit is bespreekbaar. In haar vrijetijd is ze bezig met o.a. pixel art, diamond painting, modelbouw, borduren, houtbewerken en vindt ze het huishouden doen ook fijn. Ze doet niet echt aan sport maar bezorgd 6 dagen in de week ‘de krant’ en dat vindt ze al ‘een sport”

PARTNERWENSEN:

Zij zou graag een vrouwelijke vrouw ontmoeten waarmee ze samen leuke dingen kan gaan doen b.v. een terrasje pakken, samen ergens lunchen/dineren, voetbal kijken, wandelen en andere buitenactiviteiten. Lengte is niet belangrijk en het postuur slank/normaal. Leeftijd rondom de 50 jaar en qua regio ongeveer een uur rijden bij haar vandaan. Noord Brabant/Den Bosch (Zijzelf rijdt auto)

Leuk zou zijn als ze een vlotte babbel heeft omdat zijzelf best rustig is. Goed kan luisteren en waar nodig een steuntje in de rug kan bieden. Ook fijn als ze initiatief toont, uitnodigend is en begrip heeft voor haar onzekerheid bij een eerste ontmoeting. Het liefst niet rookt, matig alcohol drinkt en niet vol met Tattoo zit.

Verder; goed kunnen praten met elkaar, eerlijkheid en interesse in elkaar hebben.