Contact Nr. 153 regio Noord Holland 48 jaar

Hallo dames, ik ben een goedverzorgde vrouwelijke vrouw met een normaal postuur en lang donkerblond haar en bruine ogen.  Ik draag graag nette casual kleding 

Mijn leven bestaat uit een goede baan bij de overheid, het wonen in een fijn jaren 30 woning in Noord-Holland, fijne familie en een paar goede vrienden.  1 avond in de week ben ik vrijwilliger bij een organisatie voor mensen met een geestelijke en lichamelijke beperking.

Ik heb geen kinderen en op het moment geen huisdieren. Ik rook niet en drink af en toe voor de gezelligheid. 

Ik ben zorgzaam, spontaan, sociaal, daadkrachtig, lief en direct. Kan soms best gevoelig zijn al laat ik dat niet snel zien. Ik ben ondernemend en weet wat ik wil.

In een relatie geef ik niet snel op. Ik kan goed luisteren en heb oog voor mensen. 

Ik sta voor veel dingen open qua interesses. Waar ik o.a. blij van word is muziek maken en luisteren, een goed gesprek bij de open haard, terrassen, shoppen, stedentrips/vakantie, wandelen, strand, bos en nog veel meer. 

Ik rijd graag op mijn motor en af en toe is een wintervakantie ook erg fijn. 

Ik wil wat zien van de wereld maar ben geen wereldreiziger in de vorm van backpacken en lig niet dagen in bikini op het strand. Ik ga niet alle festivals af al is een feestje op z’n tijd echt heel leuk. 

Ik zoek een vrouwelijke vrouw met soort gelijke karaktereigenschappen. Die de ervaringen in het leven een plekje heeft gegeven.  Die positief in het leven staat en waarmee ik heerlijk kan lachen. Een vrouw die weet wat ze wil en die lesbische is. 

Verder zou het leuk zijn als enkele interesses overeenkomen maar ieder z’n eigen dingen blijven doen naast elkaar kan ook belangrijk zijn. 

De eerste periode (jaren) latten is prima maar een vooruitzicht naar een samenleven is waar ik voor ga!